@ArMaonline

Webmodule Beoordeling #Arbeidsrelatie beschikbaar. Het gaat nog om een pilot. https://t.co/evKX1Ts03L
Ongeveer 1255 dagen geleden

@ArMaonline

Verlenging-goedkeuring-onbelaste-vaste-reiskostenvergoedingen tot 1 februari 2021 https://t.co/BscGKieO95
Ongeveer 1275 dagen geleden

@ArMaonline

RT @BDzakelijk: Ben je ondernemer en had je tot nu toe nog geen bijzonder uitstel van betaling vanwege de coronacrisis aangevraagd? Dat kan…
Ongeveer 1324 dagen geleden

@ArMaonline

NOW-regeling klaar, loketten bijna open | Nieuwsbericht | https://t.co/eTfltjnTnB https://t.co/6EtDg5wtRS
Ongeveer 1542 dagen geleden

Diensten

Administratie

Of het nu gaat om het opstarten van uw boekhouding, het opstellen van een begroting, het verzorgen van rapportages of het samenstellen van de jaarrekening: met de allrround dienstverlening van ArMa weet u zich altijd verzekerd van een deskundige partner. Ook uw salarisadministratie verzorgt ArMa tot in de puntjes. Doordat ArMa werkt met online software kunt u (goed beveiligd) via het internet altijd meekijken. Vandaar ArMa: Altijd Inzicht!

Belasting

Aangifte doen is niet het leukste van het ondernemen. Een klein foutje vormt al snel een groot risico. Wie kan zich dat veroorloven? Met uw gecertificeerde ArMa belasting adviseur heeft u altijd grip op uw belastingverplichtingen. Een prettige gedachte. Of het nu gaat om btw, vpb, inkomsten- of dividendbelasting, schenking of successierecht, met ArMa weet u zeker dat u uw fiscale mogelijkheden optimaal benut.

 

Advies 

Uw administratie is geen doel op zich. Als ondernemer heeft u zich andere doelen gesteld. Uw administratie is uw kompas, Maar is uw richting van vandaag ook morgen de juiste? ArMa verzorgt startersbegeleiding, helpt met rechtsvormkeuzes en investeringsafwegingen. Ook bij uw stamrecht, DGA positie of eigen beheer pensioen helpt ArMa u de juiste keuze te maken, voor nu en voor de toekomst. Wel zo prettig.

Eén adres, wel zo makkelijk  

ArMa biedt u één adres voor al uw administratieve zaken:

-uw administratie in vertrouwde handen
-gecertificeerde fiscalisten voor uw belasting vraagstukken
-deskundig advies