@ArMaonline

Webmodule Beoordeling #Arbeidsrelatie beschikbaar. Het gaat nog om een pilot. https://t.co/evKX1Ts03L
Ongeveer 1187 dagen geleden

@ArMaonline

Verlenging-goedkeuring-onbelaste-vaste-reiskostenvergoedingen tot 1 februari 2021 https://t.co/BscGKieO95
Ongeveer 1207 dagen geleden

@ArMaonline

RT @BDzakelijk: Ben je ondernemer en had je tot nu toe nog geen bijzonder uitstel van betaling vanwege de coronacrisis aangevraagd? Dat kan…
Ongeveer 1256 dagen geleden

@ArMaonline

NOW-regeling klaar, loketten bijna open | Nieuwsbericht | https://t.co/eTfltjnTnB https://t.co/6EtDg5wtRS
Ongeveer 1474 dagen geleden

Salarisadministratie

Online salarisadministratie: altijd inzicht

Heeft u personeel in dienst en daarom een efficiënte en betrouwbare salarisadministratie nodig: dat kan met ArMa-online salarisadministratie.

 

Ook hier kunt u zelf kiezen hoe uitgebreid u de dienstverlening wenst. Met ArMa-online salarisadministratie beschikt u over een compleet personeelsinformatiesysteem. Uw salarisadministratie, uw personeelsgegevens, uw verlofregistratie en uw verzuimregistratie in één online systeem. Is dit te uitgebreid, dan is slechts het verzorgen van de salarisstroken en de daarbij behorende output (inclusief aangiften loonheffingen) natuurlijk ook een keuze! U kunt uw werknemer zijn salarisstrook automatisch digitaal beschikbaar stellen. Het is niet meer nodig loonstroken te printen en/of te versturen.

 

 

ArMa-online salarisadministratie werkt via het internet. U hoeft daarom in uw bedrijf of thuis geen software te installeren en te onderhouden. Beheer van gegevens, reservekopieën en beschikbaarheid van uw online salarisadministratie wordt allemaal geregeld in een datacentrum. Dit centrum is optimaal beveiligd. Met uw gebruikersnaam en wachtwoord logt u in op de beveiligde site en u komt dan direct in uw administratie terecht.

 

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer weten? Bijvoorbeeld over de kosten, neem gerust contact met ons op.

 

Klik hier voor informatie over online boekhouden.