@ArMaonline

Webmodule Beoordeling #Arbeidsrelatie beschikbaar. Het gaat nog om een pilot. https://t.co/evKX1Ts03L
Ongeveer 1255 dagen geleden

@ArMaonline

Verlenging-goedkeuring-onbelaste-vaste-reiskostenvergoedingen tot 1 februari 2021 https://t.co/BscGKieO95
Ongeveer 1275 dagen geleden

@ArMaonline

RT @BDzakelijk: Ben je ondernemer en had je tot nu toe nog geen bijzonder uitstel van betaling vanwege de coronacrisis aangevraagd? Dat kan…
Ongeveer 1324 dagen geleden

@ArMaonline

NOW-regeling klaar, loketten bijna open | Nieuwsbericht | https://t.co/eTfltjnTnB https://t.co/6EtDg5wtRS
Ongeveer 1542 dagen geleden

Online boekhouden

Online administratie: Samen naar resultaat

Met ArMa-online heeft u de mogelijkheid om zelf uw boekhouding te voeren, een gedeelte zelf te doen of alle werkzaamheden uit te besteden aan ArMa Administratie, Belasting & Advies. Met ArMa-online hoeft u geen back-ups uit te wisselen. Uw administratie is direct beschikbaar voor u en ons. Zo communiceren we efficiënter en kunnen we gemakkelijker adviseren. U beschikt over up-to-date informatie als onderbouwing van uw beslissingen en bij vragen kunnen we direct meekijken.

 

ArMa Administratie, Belasting & Advies  maakt gebruik van Twinfield. Door diverse koppelingen is het onder andere mogelijk om inkoopfacturen direct zichtbaar te maken in uw administratie, bankmutaties in veel gevallen dagelijks automatisch bij te werken en verkoopfacturen direct in uw administratie te verwerken zonder extra handelingen. Hierdoor krijgt u direct inzicht in de debiteurenpositie, bestedingsruimte en uitstaande verplichtingen.

 

Kortom: U heeft altijd inzicht in uw financiële administratie!

 

ArMa-online werkt via het internet. U hoeft daarom in uw bedrijf of thuis geen boekhoudsoftware te installeren en te onderhouden. Beheer van gegevens, reservekopieën en beschikbaarheid van uw online boekhouding wordt allemaal geregeld in een datacentrum. Dit centrum is optimaal beveiligd. Met uw gebruikersnaam en wachtwoord logt u in op de beveiligde site en u komt dan direct in uw administratie terecht.

 

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer weten? Bijvoorbeeld over de kosten van de verschillende abonnementsvormen, neem gerust contact met ons op. 

 

Klik hier voor informatie over online salarisadministratie.